Online Reservation

Check-in
September 20  
Check-out
September 21  
Nights
  1
Adults
Children

Online Reservation

Check-in
September 20  
Check-out
September 21  
Nights
  1
Adults
Children
 
This Personal Data Protection Policy (“PDPA Policy”) explains the manner in which your personal information collected from or provided by you is processed, disclosed and safeguarded by the Estadia Sdn Bhd (THE COMPANY). 
 
THE COMPANY is committed to ensuring your personal information is protected. THE COMPANY understands and appreciates you are concerned about your privacy and about the confidentiality and security of information we may collect about you. We pledge to fully comply with the requirements of the Personal Data Protection Act 2010 ("PDPA") which came into effect on 18th April 2015. The following discloses our information and gathering and dissemination practices.
 
1.  The Application of this PDPA Policy
 
This PDPA Policy applies to personal data and information in any form, whether electronic or written, regarding guests and other individuals who enters into transaction with us.
 
This PDPA Policy conveys our commitment to protect your personal information and has been adopted by all the hotel and resort properties owned, managed and/or operated by THE COMPANY or its affiliated or associated companies. References to "Estadia by Hatten ", "we", "our" and "us" hereinafter, depending on the context, collectively refer to THE COMPANY or its affiliated or associated companies.
 
2.   Our collection of Personal Information
 
The term "personal data" in this PDPA Policy refers to personal information which is capable of identifying you as an individual. You can visit our website without providing any personal data or information. When we need to collect personal data from you to provide you with a particular service, we will ask you to voluntarily supply us with the information we need. Personal data may be collected for purposes including but not limited to: 
 
(i) fulfilling reservations or requests for information or services, 
(ii) accommodating your personal preferences, 
(iii) purchasing our products or services,
(iv) registering for our program memberships, 
(v) submitting job applications; and/or
(vi) facilitating communications
(“the Purpose”).
 
3.  Types of Personal Information we collect
 
The types of personal data that we process include but not limited to:
 
  • your name and address, contact information, Identity Card/Passport and Visa information;
  • guest stay information, including the hotels where you have stayed, date of arrival and departure, goods and services purchased, special requests made, observations about your service preferences, telephone numbers dialled and faxes and telephone messages received;
  • your credit card details, CVC number, bank account  details, email address, profile or password details and any frequent flyer or travel partner programme affiliation;
  • any information necessary to fulfill special requests (for example, leisure, travel and guest preferences);
  • your reviews and opinions about our services;
  • Information derived from cookies (small text files placed on our computer which uniquely identify your browser the next time you visit this ESTADIA BY HATTEN Site, save where you disable cookies or otherwise manage them, or do not use any of THE COMPANY’s services which require cookies to be enabled.
  • Information gathered automatically by our computer systems programmed to gather certain anonymous data to help us understand how this ESTADIA BY HATTEN Site is being used and how we can improve it. This automatically gathered data includes your computer’s IP or “Internet Protocol” address, browser type, browser language, the pages visited, previous or subsequent sites visited, length of user sessions, access status or conditions.
  • Information shared with third party social media websites and services through our site (such as Facebook/Twitter) will be governed by their privacy policies. You may also be able to modify your privacy settings with these third party social media web sites.
  • Information that is gathered through registration that you specifically give THE COMPANY.
  • CCTV recording of you in our premises.
 
4.  Our commitment to Data Security
 
To maintain the accuracy of your personal data, as well as preventing unauthorised access to and ensuring the correct use of your personal data, we have carried out appropriate physical, electronic and managerial measures to safeguard and secure the personal data we collect. These measures are subject to ongoing review and monitoring. Whilst we make every effort to protect your personal data, no security measures can guarantee that your personal data and information will not be subject to interference, misuse or hacking and we shall not be responsible for any loss, misuse or alteration arising as a result of such incidents.
 
5.  How we use your information and whom we may disclose it to
 
The information that we collect about you is used to help you access the services or acquire the goods that THE COMPANY provides more easily. THE COMPANY will use reasonable endeavors to keep the information we collect from you confidential. We do not sell, rent, loan, trade or lease your personal data stored in our database to any third parties. We may disclose the personal information, other information or data we collect from you if:
 
  • disclosure of information to our service providers, agents or business partners and affiliates that we work with in connection with our business;
  • in circumstances where we believe that disclosure is required under the law, to cooperate with regulators or law enforcement authorities; or to enforce our Terms of Use or other agreements; or to protect our rights, property or safety of THE COMPANY, our customers or others. The foregoing includes exchanging information with other companies and organizations for the purposes of fraud protection and credit risk protection;
  • In the event that THE COMPANY or substantially all of its assets are acquired by or merged with another, your personal information may become subject to a different privacy policy;
  • THE COMPANY may contract with third parties who do analysis and development on our behalf. We may share your information with such a third party provided that such third party uses the information only to perform services as requested by THE COMPANY and agrees to maintain the information as strictly confidential.
  • We may also use your information to send you promotional material, which you may find of interest. If you do not wish to receive any such material you may simply choose to "unsubscribe" from our mailing lists or inform our Personal Data Protection Officer in writing and no further material will be sent to you. 
 
6.  Rights of Access and Correction
 
You have the right to request to access and correct your Personal Data in our records (subject always to exemptions provided under the PDPA or other laws). We will make every endeavour to ensure that your personal information is accurate and up to date but you are responsible for informing us about changes in your Personal Data and for ensuring that such information is accurate and current.
 
You have the right to:
 
  • request access  and access to your Personal Data in our records for verification purposes;
  • request the correction of your Personal Data in our records in the event the information is inaccurate, misleading, out-of-date or incomplete upon validation and verification of the new information;
  • request that your Personal Data shall only be kept for the fulfilment of the purpose of the collection of such information;
  • communicate to us your objection to the use of your Personal Data for marketing purposes; and
  • withdraw, in full or in part, your given consent, subject to any applicable legal restrictions, contractual conditions and a reasonable time;
 
You may request for access to or correction of your Personal Data or limit the processing thereof by submitting your written request to us via : 
 
Personal Data Protection Officer
Estadia Sdn Bhd
Estadia by Hatten
Jalan Merdeka, Bandar Hilir, 
75000 Melaka
Tel : +606 227 9600
Fax : +606 227 9611
 
We reserve the right to impose a reasonable administrative fee for access of your Personal Data by you as permitted under the Personal Data Protection Act.
 
In respect of your right to access and/or correct your Personal Data, we have the right to refuse the request to access and/or make any correction to your Personal Data for the reasons permitted under the law, such as where the expense of providing access to you is disproportionate to the risk to your or another person’s privacy.
 
7. Storage of data
 
Any personal information that we collect about customers including email addresses will be kept in a database of THE COMPANY. THE COMPANY will take all steps reasonably necessary to ensure that the database is treated securely and in accordance with this Privacy Policy Statement, and to protect against unauthorized access to or unauthorized alteration, disclosure or destruction of data.
 
8. Choices to Limit Processing of Personal Data
 
The provision of your personal data to us is voluntary. If you do not provide your personal data to us, we may not be able to provide you the services which you require, may not be able to accomplish the Purpose and may not be able to communicate with you.
 
By providing your personal data and information to us, you are hereby deemed to have consented to us processing your personal data in the manner identified in this PDPA Policy. However, if you wish to withdraw or limit your consent, kindly notify us in writing immediately.
 
You have the right to limit in part or wholly any other processes of your personal data other that the Purpose it was initially given. If you wish to limit, kindly inform us immediately your request and the details on how the processing of your personal data is to be limited. 
 
You may at any time withdraw or amend, in full or in part, your processing consent given subject always to any applicable legal restrictions, contractual conditions by contacting us at the details provided in Section 6 above. Kindly inform us immediately your request for withdrawal or amendment. 
 
Your visit to our public website may be recorded for analysis on the number of visitors to the site and general usage patterns. Some of this information will be gathered through the use of “cookies”.
 
If you do not wish your Personal Data to be collected via cookies on the Websites, you may deactivate cookies by adjusting your internet settings to disable, block or deactivate cookies, by deleting your browsing history and clearing the cache from your internet browser.
 
9. Links to Third Party Website
 
The Websites may contain links to third parties’ websites. Please note that Estadia Sdn Bhd is not responsible for the collection, use, maintenance, sharing or disclosure of data and information by such third parties. If you provide information directly to such sites, the privacy policy and terms of service on those sites are applicable and we are not responsible for the information processing practices or privacy policies of such sites.
 
10. Consequences of Refusal / Failure to Provide Personal Data
 
The Personal Data provided to us are wholly voluntary in nature.  However should your refusal or failure to provide the Personal Data results in the following, we shall not be held liable for any of the consequences arising therefrom:
 
a. the inability of parties to formalize and/or carry out  the relevant agreement or transaction in relation to our product and/or services;
b. the inability for us to provide you with the information, notices, services and/or products requested;
c. the inability for us to update you with the latest promotion, product and/or services and obtaining your feedbacks on our products and/or services;
d. the inability of the relevant third parties to provide product and/or services to you on our behalf.
 
11. Inconsistency 
 
In the event of any inconsistency between the English language version of the Personal Data Protection Notice and Policy and their corresponding Bahasa Malaysia and Chinese language version, the terms in the English language version shall prevail.
 
12. Third party consent
 
In the event you have provided personal data of third parties (e.g. your emergency contact person, authorised representatives) to us, we rely on you to and deem that you have sufficiently obtained the prior consent of such third parties to allow us to process their personal data in relation to the Purpose and you have advised them to read our Personal Data Protection Notice and Policy.
 
13. Changes to our Personal Data Protection Policy
 
We may, from time to time, without prior notice to you, be required to change our Personal Data Protection Policy to comply with or be consistent with changes in the applicable law and regulations as well as our business operations or policies. As such, we encourage you to check our Personal Data Protection Policy at our website from time to time.
 

Dasar Privasi dan Perlindungan Data Peribadi ("Polisi PDPA") ini menerangkan perkara proses, pendedahan, dan perlindugan tentang maklumat peribadi anda yang dikumpuli atau diberikan oleh anda kepada Estadia Sdn Bhd (SYARIKAT).

 

SYARIKAT menghormati dan komited untuk melindungi maklumat peribadi and privasi kamu.. SYARIKAT memahami dan menghargai kebimbangan anda tentang privasi anda dan tentang kerahsiaan dan keselamatan maklumat yang kami mengumpul. Kami berjanji akan mematuhi sepenuhnya syarat Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 ("PDPA") yang berkuat kuasa pada 15 November 2013. Yang berikut akan mendedahkan tentang amalan penyebaran dan pengumpulan kami terhadap maklumat .

 

1.    Aplikasi Dasar PDPA ini
 

Dasar PDPA terpakai kepada data peribadi dan maklumat dalam sebarang bentuk, sama ada elektronik atau bertulis, mengenai tetamu dan individu lain yang membuat transaksi dengan kami.

 

Dasar PDPA menyampaikan komitmen kami untuk melindungi maklumat peribadi anda dan telah diterima pakai oleh semua hotel hotel dan resort yang dimiliki, diuruskan dan / atau dioperasikan oleh SYARIKAT atau syarikat-syarikat gabungan atau bersekutu dengannya. Sebutan mengenai "Hatten Hotel, "kami" dan "kita" kemudian daripada ini, bergantung kepada konteks, secara kolektif merujuk kepada SYARIKAT atau syarikat gabungannya atau yang berkaitan.

 

2.    Pengumpulan Data Peribadi

Istilah "data peribadi" dalam Dasar PDPA ini merujukkan kepada maklumat peribadi yang boleh mengenal pasti anda sebagai seorang individu. Anda boleh melayari laman web kami tanpa memberikan apa-apa data atau maklumat peribadi. Apabila kita perlu mengumpul data peribadi daripada anda untuk menyediakan anda dengan perkhidmatan tertentu, kami akan meminta anda untuk secara sukarela menyediakan kami dengan maklumat yang diperlukan. Data peribadi yang dikumpul untuk tujuan termasuk tetapi tidak terhad kepada:

 

 i.    Menjalani penempahan atau permintaan untuk maklumat atau perkhidmatan;
 ii.    menampungi pilihan peribadi anda;
iii.    membeli produk atau perkhidmatan kami;
iv.    mendaftar untuk program keahlian kami;
v.    permohonan pekerjaan; dan / atau
vi.    memudahkan perhubungan(“tujuan”)

 

  1. Jenis-jenis Data Peribadi

 

Jenis-jenis data peribadi yang kami memproses termasuk tetapi tidak terhad kepada:

 

·         Nama dan alamat anda, maklumat kenalan anda, maklumat Kad Pengenalan / Pasport dan Visa;
·         Maklumat penginapan tetamu, termasuk hotel di mana anda menginap, tarikh ketibaan dan berlepas, barang-barang dan perkhidmatan yang dibeli, permintaan khas dibuat, pemerhatian tentang perkhidmatan pilihan anda, nombor telefon yang didail dan faks dan mesej telefon yang diterima;
·         butir-butir kad kredit anda, nombor CVC, butiran akaun bank, alamat e-mel, kata laluan profil atau butiran dan apa-apa risalah yang kerap atau rakan kongsi perjalanan/ pelancongan program gabungan;
·         apa-apa maklumat yang diperlukan untuk memenuhi permintaan khas (contohnya, riadah, perjalanan dan tetamu pilihan);
·         tinjauan dan pendapatan anda mengenai perkhidmatan kami;
·         Maklumat yang diperolehi daripada cookies (fail teks kecil yang diletakkan di komputer kita yang unik demi mengenal pasti pelayar anda apabila anda melawat laman web HATTEN HOTEL ini, kecuali jika anda mematikan cookies atau sebaliknya menguruskan mereka, atau tidak menggunakan mana-mana perkhidmatan SYARIKAT ini yang memerlukan cookies untuk diaktifkan;
·         Maklumat yang dikumpuli secara automatik oleh sistem komputer kita yang diprogramkan untuk mengumpul data tanpa nama tertentu demi membantui kita memahami bagaimana  HATTEN HOTEL Laman web ini digunakan dan bagaimana kita boleh memperbaikinya. Ini data secara automatik berkumpul termasuk IP komputer anda atau "Protokol Internet" alamat, jenis pelayar, bahasa pelayar, halaman dilawati, laman yang dahulu atau yang melawat, tempoh sesi pengguna, status akses atau keadaan;
·         Maklumat yang dikongsi bersama dengan pihak ketiga laman web dan perkhidmatan media sosial melalui laman web kami (seperti Facebook / Twitter) akan ditadbir oleh dasar privasi mereka. Anda mungkin juga dapat mengubah suai tetapan privasi anda dengan pihak ketiga laman web media social;
·         Maklumat yang dikumpul melalui pendaftaran anda secara khusus yang anda memberikan kepada SYARIKAT;
·         Rakaman CCTV menentangi kamu di premis kami.

 

Komitmen kami menentangi Keselamatan Data

 

Untuk mengekalkan ketepatan data peribadi anda, serta mengelakkan akses tanpa kebenaran kepada dan memastikan penggunaan yang betul bagi data peribadi anda, kami telah menjalankan langkah-langkah fizikal, elektronik dan pengurusan yang sesuai untuk melindungi dan menjamin data peribadi yang kami kumpulkan. Langkah-langkah ini adalah tertakluk kepada kajian dan pemantauan yang berterusan. Sementara kami berusaha untuk melindungi data peribadi anda, tiada langkah keselamatan yang boleh menjamin bahawa data peribadi anda dan maklumat tidak akan tertakluk kepada gangguan, penyalahgunaan atau penggodaman dan kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan, penyalahgunaan atau pengubahsuaian yang timbul akibat daripada insiden tersebut.

 

Bagaimana Kami Menggunakan Maklumat Anda dan Pihak yang Kami Boleh Mendedahkan

 

Maklumat yang kami kumpulkan mengenai anda digunakan untuk membantu anda mengakses perkhidmatan atau memperolehi barang yang SYARIKAT menyediakan secara lebih mudah. SYARIKAT akan menggunakan ikhtiar yang munasabah untuk menyimpan maklumat yang kami kumpulkan daripada anda secara sulit. Kami tidak menjual, menyewa, meminjam, melabur atau memajak data peribadi anda yang disimpan dalam pangkalan data kami kepada mana-mana pihak ketiga. Kami mungkin mendedahkan maklumat peribadi, maklumat atau data yang kami kumpul daripada anda jika:

·         pendedahan maklumat kepada pembekal perkhidmatan kami, ejen atau rakan kongsi perniagaan dan sekutu yang berkaitan dengan perniagaan kami;

·         dalam keadaan di mana kami percaya pendedahan diperlukan terhadap undang-undang, bekerjasama dengan pengawal selia atau pihak penguatkuasa undang-undang; atau untuk menguatkuasakan Terma Penggunaan kami atau perjanjian lain; atau untuk melindungi hak kita, harta atau keselamatan SYARIKAT, pelanggan atau orang lain. Yang tersebut di atas termasuk pertukaran maklumat dengan syarikat-syarikat dan organisasi lain bagi tujuan perlindungan penipuan dan perlindungan risiko kredit;

·         Sekiranya SYARIKAT atau sebahagian besar daripada asetnya diperolehi oleh atau bergabung dengan yang lain, maklumat peribadi anda boleh menjadi tertakluk kepada dasar privasi yang berbeza;

·         SYARIKAT mungkin kontrak dengan pihak ketiga yang melakukan analisis dan pembangunan bagi pihak kami. Kami mungkin berkongsi maklumat anda dengan apa-apa pihak ketiga dengan syarat bahawa pihak ketiga tersebut menggunakan maklumat ini hanya untuk melaksanakan perkhidmatan seperti yang diminta oleh SYARIKAT dan bersetuju untuk mengekalkan maklumat sebagai sulit;

·         Kami juga mungkin menggunakan maklumat anda untuk menghantar bahan promosi yang anda mungkin mencari minat kepada anda . Jika anda tidak ingin menerima apa-apa bahan seperti itu anda hanya boleh memilih untuk "berhenti melanggan" dari mailing list kami atau memberitahu Pegawai Perlindungan Data Peribadi kami secara bertulis dan tiada bahan lanjut akan dihantar kepada anda.

 

  1. Hak Akses dan Pembetulan
    Anda mempunyai hak permohonan untuk mengakses dan membetulkan Data peribadi dalam rekod kami (tertakluk kepada pengecualian yang diperuntukkan di PDPA atau undang-undang yang lain). Kami akan terus berusaha bagi memastikan bahawa maklumat peribadi anda adalah tepat dan terkini tetapi anda bertanggungjawab untuk memaklumkan kami mengenai perubahan dalam Data Peribadi anda dan untuk memastikan bahawa maklumat tersebut adalah tepat dan terkini.

 

Anda mempunyai hak untuk:

 

  • meminta akses kepada Data Peribadi anda di dalam rekod-rekod kami untuk tujuan verifikasi.
  • meminta pembetulan kepada Data Peribadi anda di dalam rekod-rekod kami jikalau maklumat tersebut adalah tidak tepat, salah nyata, ketinggalan zaman atau tidak lengkap untuk pengesahan dan pengesahan maklumat yang baru;
  • meminta bahawa Data Peribadi anda hanya akan disimpan untuk memenuhi tujuan-tujuan pengumpulan maklumat tersebut;
  • memaklumkan kepada kami bantahan anda tentang penggunaan Data Peribadi anda bagi tujuan pemasaran;
  • menarik balik, dengan sepenuhnya atau sebahagiannya, kebenaran anda yang diberikan sebelum ini, dalam setiap keadaan tertakluk kepada sebarang sekatan undang-undang yang terpakai, syarat-syarat kontrak dan tempoh masa yang munasabah;

 

Anda boleh membuat suatu permintaan untuk mengakses, menyelidik, mengubah dan membetulkan Data Peribadi anda melalui:

 

Personal Data Protection Officer
Estadia Sdn Bhd
Jalan Merdeka, Bandar Hilir,
75000 Melaka.
Tel : +606-227 9600
Fax : +606-227 9700
Email : pdpa@estadiahotel.com

 

Kami mempunyai hak untuk mengenakan bayaran untuk akses Data Peribadi anda dalam jumlah yang dibenarkan di bawah Akta Perlindungan Data Peribadi.

Berkenaan dengan hak anda untuk mengakses dan / atau membetulkan Data peribadi anda, kami mempunyai hak untuk menolak permintaan untuk mengakses dan / atau membuat sebarang pembetulan terhadap Data Peribadi anda untuk sebab-sebab yang dibenarkan di bawah undang-undang, seperti mana perbelanjaan menyediakan akses kepada anda adalah tidak seimbang dengan risiko kepada atau privasi orang lain anda.

 

7.    Penyimpanan data

 

Apa-apa maklumat peribadi yang kami kumpulkan mengenai pelanggan termasuk alamat e-mel akan disimpan dalam pangkalan data SYARIKAT. SYARIKAT akan mengambil segala langkah yang semunasabahnya yang diperlukan untuk memastikan bahawa pangkalan data adalah dilayan dengan selamat dan selaras dengan Penyata Dasar Privasi ini, dan untuk melindungi terhadap akses yang tidak dibenarkan atau perubahan yang tidak dibenarkan, pendedahan atau kemusnahan data.

 

 

8.    Pilihan Untuk Menghadkan Pemprosesan Data Peribadi

 

Penyediaan data peribadi anda kepada kami adalah secara sukarela. Jika anda tidak memberikan maklumat peribadi anda kepada kami, kami mungkin tidak dapat menyediakan anda perkhidmatan yang anda perlukan, mungkin tidak dapat mencapai Tujuan dan mungkin tidak dapat berkomunikasi dengan anda.

Dengan menyediakan data peribadi anda dan maklumat kepada kami, tuan/puan adalah dengan ini dianggap telah bersetuju kepada kami memproses data peribadi anda dengan cara yang dikenal pasti dalam Dasar PDPA ini. Walau bagaimanapun, jika anda ingin menarik balik atau menghadkan kebenaran anda, sila memberitahu kami secara bertulis dengan serta-merta.

Anda mempunyai hak untuk menghadkan sebahagiannya atau keseluruhannya apa-apa proses lain data peribadi anda yang berbeza daripada Tujuan ia pada mulanya diberikan. Jika anda ingin menghadkan, sila memaklumkan kepada kami dengan segera tentang permintaan anda dan butir-butir mengenai cara pemprosesan data peribadi anda yang perlu dihadkan.

Anda boleh pada bila-bila masa menarik balik atau mengubah, sepenuhnya atau sebahagiannya, persetujuan pemprosesan anda diberikan sebelum ini, dalam setiap kes tertakluk kepada sebarang sekatan undang-undang, syarat-syarat kontrak dengan menghubungi kami seperti yang dinyatakan dalam Seksyen 6 di atas. Sila Menghubungi kami secepat munkin menentangi permohonan anda.

Lawatan anda ke laman web awam kita mungkin akan direkod untuk analisis kepada jumlah pelawat ke laman web dan paten penggunaan umum. Sebahagian daripada maklumat ini akan dikumpul melalui penggunaan "cookies".

Jika anda tidak mahu Data peribadi untuk dikumpul melalui cookies di laman web, anda boleh menyahaktifkan cookies dengan menyelaraskan penetapan internet anda untuk melumpuhkan, blok atau menyahaktifkan cookies, dengan memadamkan sejarah pelayaran anda dan pembersihan cache dari pelayar internet anda.

 

9.    Hubungan ke Laman Web Pihak Ketiga

 

Laman Web mungkin mengandungi sambungan ke laman-laman web pihak ketiga. Sila ambil perhatian bahawa Estadia Sdn Bhd tidak bertanggungjawab untuk pengumpulan, penggunaan, penyelenggaraan, perkongsian atau pendedahan data dan maklumat oleh pihak ketiga. Jika anda memberikan maklumat secara langsung ke laman-laman tersebut, Polisi Keperibadian dan syarat-syarat perkhidmatan di situs berkaitan akan berfungsi dan kami tidak bertanggungjawab untuk amalan pemprosesan maklumat atau dasar privasi laman-laman tersebut.

 

10. Akibat Keengganan/Kegagalan Membekalkan Data Peribadi

Kegagalan membekalkan Data Peribadi mungkin akan mengakibatkan seperti berikutnya yang mana kami tidak akan bertanggunjawab atas sebarang akibat yang timbul daripadanya:

a)    ketidakupayaan pihak untuk merasmikan dan / atau menjalankan perjanjian berkaitan atau transaksi berhubung dengan produk dan / atau perkhidmatan kami;

b)    ketidakupayaan untuk kami untuk menyediakan anda dengan maklumat, notis, perkhidmatan dan / atau produk yang diminta;

c)    ketidakupayaan untuk kami untuk mengemaskinikan anda dengan yang terbaru promosi, produk dan / atau perkhidmatan dan mendapatkan maklum balas anda mengenai produk dan / atau perkhidmatan kami;

d)    ketidakupayaan pihak ketiga yang berkenaan untuk menyediakan produk dan / atau perkhidmatan kepada anda bagi pihak kami.

 

11.  Ketidakselarasan

Notis ini dikeluarkan dalam kedua-dua Bahasa Malaysia dan Inggeris. Di dalam keadaan mana terdapat ketidakseragaman, versi Bahasa Inggeris Notis ini akan digunapakai sebagai dokumen pertama.

 

12.  Persetujuan pihak ketiga 

Sekiranya anda telah menyediakan data peribadi pihak ketiga (misalnya orang kecemasan anda, penyewa, wakil-wakil yang diberi kuasa, kontraktor, peguam, ahli kewangan) kepada kami, kami bergantung kepada anda telah cukup diperoleh persetujuan terlebih dahulu daripada pihak ketiga untuk membolehkan kita untuk memproses data peribadi mereka berhubung dengan Tujuan.

 

13. Pindaan Dasar Perlindungan Data Peribadi Kami

Kami, dari masa ke semasa, perlu atau dikehendaki menukar Dasar Perlindungan Data Peribadi kami untuk mematuhi atau menjadi selaras dengan perubahan dalam undang-undang dan peraturan yang terpakai serta operasi dan dasar perniagaan kami. Oleh itu, anda mungkin ingin mengkaji sebarang perubahan kepada Dasar Perlindungan Data Peribadi kami di laman web ini dari masa ke semasa.